Znaki.fm is een betrouwbare kennisbron voor veel handige artikelen gericht op Nederlanders. De site wordt bezocht door NL gebruikers van alle leeftijdsgroepen en omvat vier categorieen: groepen, personen, places, events.

Rubriek teams Znaki.fm in Nederland

In het publicaties in de sectie Teams bij Znaki.fm kan men een hoop ontdekken over internationale bedrijven, radiozenders, associaties, medische centra, financiele organisaties, voetbalverenigingen.

 • Boerhaave Kliniek. Boerhaave is de grootste kliniek voor plastische chirurgie. Boerhaavekliniek https://znaki.fm/nl/teams/amphia-ziekenhuis-breda/ wil ook in de toekomst toonaangevend blijven in de zorgsector en werken volgens de nieuwste medische kennis en technieken. De afdeling Cosmetische Zorg biedt plastische chirurgie van het hoogste niveau.
 • Marskramer. Een ander stuk van Znaki.fm gaat over een uitgebreid warenhuis dichtbij Katwijk. Veel Nederlanders shoppen er. De winkel biedt een omvangrijk assortiment inclusief veelgevraagde artikelen waaronder huishoudelijke apparaten, serviesgoed, vogelvoederhuisjes, kinderhorloges, lichtbakken alsook veel andere.
 • 3FM. Door bezoek aan Znaki kunnen Nederlanders het voorrecht gedetailleerd te ontdekken aangaande het NL CHR-radiostation welke muziek broadcast. Het wordt beheerd door de nationale omroep Nederlandse Publieke Omroep (NPO). Er wordt vaak pop alsook alternatieve muziek gespeeld. Soms zijn tevens dancenummers uitgezonden. 3FM werd gelanceerd op 1965. Het initiatief was een plan van de minister M. Vrolijk.

Mensen

Persoonlijkheden sectie op Znaki.fm wordt uitsluitend uitgebracht alleen datgene dat toepasselijk is. Inbegrepen zijn publicaties betreffende artiesten, webloggers, voetbalspelers, acteurs en overige beroemde mensen in Nederland en de rest van de aarde.

 1. C. Dulfer is een populaire Nederlandse artieste, beroemd vanwege het bespelen van de saxofoon. De aanstaande ster zag het levenslicht op 19-09-1969. Wereldfaam verwierf ze door de track “Lily Was Here”, welke tijdens het laatste kwartaal uit ’89 verscheen. De compositie samen met Dave Stewart gemaakt. In ’90 werd Candy Dulfer een Grammy nominatie. De belangrijkste muziekstijl die ze uitvoert is jazz, funk, R&B, die vermengd is met jazz alsook hiphop. Candy Dulfer’s vader is de populaire Nederlandse saxofonist Hans, die haar al vroeg bijbracht om goed te begrijpen.
 2. Bas Smit is een bekende belegger die niet alleen in NL, maar tevens in landen als Belgie alsook Spanje bekendheid heeft verworven met transacties in commercieel vastgoed. Hij richtte Cool Cat Real Estate op. Hij werd opgeleid op de Erasmus Universiteit in Rotterdam alvorens het begin met zakelijke activiteiten.
 3. Bart de Graaff is een succesvolle tv-presentator welke succes boekte in de rol van grappenmaker. Hij was de oprichter van de omroep BNN. Door een verkeersongeval waarin hij in zijn jeugd in het jaar 1976 betrokken raakte, had Bart de Graff ernstige gezondheidsproblemen en leed hij aan nierfalen. Ondanks de uitdagingen succeedde deze man erin te een succesvolle carriere in de televisiewereld te vestigen en kreeg hij de affectie en het respect uit het publiek. Bart de Graff liet het leven 25 mei 2002 op leeftijd van 35 jaar.
 4. Monica Geuze geldt als een bekwame actrice. De populariteit begon door vlogs. Monica Geuze wordt beschouwd als een invloedrijke social media persoonlijkheid. Ze fungeerde een tijdje als deejay en ook publiceerde dagelijks nieuwe posts op haar haar Youtube blog. Wat haar bekendheid gaf was haar deelname in video’s en reality-programma’s. Monica had samengewerkt met talrijke bekende merken zoals Beachlife, Shoeby, Grazia. Haar professionele leven startte op zestienjarige leeftijd terwijl Monica als deejay ging werken voor rapper Ronnie Flex, met wie Monica Geuze drie jaar colaboreerde. Monica Geuze is geboren op 27-03-1995 en niettegenstaande haar jeugd heeft ze reeds een hoop gerealiseerd.

Rubriek events Znaki.fm

Op Znaki.fm bezit nog een informatieve sectie – Evenementen. Deze beschikt over recente nieuws aangaande feestdagen, carnavals.

 • De Bouwbeurs. Een internationale bouwbeurs in Utrecht. Znaki fm in NL informeert over alle firmas meedoen aan de beurs. De beurs laat nieuwigheden om meerdere vraagstukken binnen de bouwindustrie op te lossen. Betrokkenen, waaronder specialisten, komen samen voor het ideeen over te dragen, professionele contacten te verdiepen alsook nieuwe relaties te leggen.
 • Het talent van Nederland. Een van vaakst bekeken programma’s op Nederlandse televisie. De opzet is het vinden van talent van allerlei leeftijden. Deelnemers geven auditie op het podium voor groot publiek. Het panel is samengesteld uit bekende persoonlijkheden waaronder Chantal Janzen, Dan Karaty, Marc Huijbregts, Edson da Graca. De deelnemers laten hun eigen talent voor de beoordelaars alsook de toeschouwers. De jury beslist of de deelnemer bekwaam genoeg is te live op te treden. De winnaar uit iedere seizoen ontvangt een aanzienlijke geldprijs alsook bewondering van het NL publiek. Amira Willighagen, Nick Nicolai, Leon Lissitza, Tessa Kersten, Danielle Bubberman waren het programma tijdens verschillende jaren gewonnen.
 • Het Milkshake festival. Een van de artikelen bij Znaki.fm betreft een recensie over Milkshake festival. Het betreft een publiek dance-evenement wat plaatsvindt centraal in Amsterdam. Tijdens het evenement zijn negen podia ingericht in het Westerpark, van waaruit zowel plaatselijke alsook internationale artiesten de menigte entertainen. Het festival combineert allerlei genres waaronder R&B, disco,house, techno, pop bevordert kunstzinnigheid en voorstellingen. 1.000 artiesten vertonen iedere dag op als onderdeel van de festiviteiten. De gebeurtenis vindt plaats bij Westerpark, dat groene ruimten verbindt met een levendige creatieve uitgaansgelegenheid, en verschaft de mogelijkheid tot zelfexpressie.

Locaties Znaki.fm

De categorie Place Znaki fm in NL bevat publicaties over musea, locaties, stadions,uitgaanscentra, steden

 • Ahoy is ‘n divers locatie, omvattend een conferentiecentrum alsook ‘n overdekte arena, gesitueerd in Rotterdam. De locatie heeft een capaciteit van 16.426 personen en dateert uit 1950.
 • Het Philips Stadion is een grote voetbalarena te Eindhoven. Het fungeert als de arena van de club PSV met plaats aan 35.000 fans. Het formaat van het speelveld bedragen 105×69 meter. Het stadion werd geopend op 13 augustus 1913.

Bekijk interessante stukken op de Znaki.fm, raad het aan met je familie.